Kerstsuggestie:

Wellicht is een van de HISTOTAINMENT kerstlezingen met aansluitende ambachtelijke historische lunch een mooie gelegenheid voor een Kerst bedrijfsuitstapje of gezellig samenzijn met familie of vrienden. Te reserveren vanaf 6 personen

Er zijn nog enkele data in december mogelijk. Beschikbaar voor besloten groepen. Prijzen vanaf 40 euro voor presentatie en een feestelijke kerstlunch.

Daarnaast zijn er weer de aantrekkelijk geprijsde kerstlezingen via “Open Inschrijving”.

* Op veler verzoek heeft Histotainment een nieuwe Kerstlezing samengesteld, die het verleden van Frankrijk laat herbeleven.

Het is een boeiende Kerstpresentatie geworden met sfeervolle taferelen en anecdotes over het hof en de eetgewoontes van een aantal Franse koningen.

Laat je onderdompelen in “grandeur” uit een ver verleden, gecombineerd met een luxe lunch!

Dit kan bij de presentatie : “KERSTMIS. AAN TAFEL BIJ DE KONINGEN”. Aantrekkelijk geprijsde kerstlezingen via “Open Inschrijving”: Prijs gehele arrangement: 40 euro p.p.

* Voor degenen die graag meer over de Provencaalse Kerstgebruiken willen weten, is er – evenals afgelopen jaar, – de lezing “KERSTMIS IN DE PROVENCE”.

Deze presentatie, waarbij de traditionele Franse kerstfiguren, (de zogenaamde “Santons”), centraal staan, vinden ook dit jaar weer plaats als Open-Inschrijvings-arrangement”.

Als Open Inschrijving is de prijs van het gehele arrangement: 35 euro p.p.

Bij de presentatie wordt een aantal antieke Franse Kerstfiguren (Santons) gedemonstreerd.

Hierna wordt bij beide lezingen een huisgemaakte 4-gangen lunch met Historische Franse gerechten geserveerd:

Wat te denken van de bijzonder “Franse Kersensoep”, die zeer populair was aan het Franse hof (Table des Rois).

Of de traditionele Provençaalse “Treize desserts”.  Nu met mooie anekdotes bij Histotainment op het menu (Santonlezing).

Met een “Dessert des Anges” wordt het Histotainment Kerstprogramma culinair afgesloten! Voor meer informatie w.b. menu: graag een mailtje of telefoontje.

Alles wordt stijlvol in Kerstsfeer gepresenteerd.

PROGRAMMA (10.30 uur – 15.00 uur)

10.30 uur : Ontvangst met koffie en Franse lekkernij.

11.00 uur : Presentatie Kerstmis in Frankrijk: “Santons” of “Table des Rois”.

12.15 uur : Muzikaal intermezzo met Franse muziek (niet live)

12.30 uur : Huisgemaakte 4-gangen lunch met Franse gerechten:

Locatie: Huize Hal, Hal 31, 5296 PZ Esch. Aanmelden kan via de website www.histotainment.nl of per mail: info@histotainment.nl of telefonisch: 0411-601562 /06 12834878.

Graag tot ziens bij een van de Kerstlezingen in december!